Sider

mandag den 5. september 2011

Loppe-Lækkert i Nordsjælland! En tur værd!
Jeg var igår, søndag, en lille familie tur til Helsingør. Mine forældre havde fundet 2 store loppehaller, ikke langt fra hinanden. Det ene sted var en gammel gård midt i en majsmark "Loppegården". Der var rigtig mange ting. Fra møbler til nips til køkkenting og meget mere. Men det var en smule dyrt. Men jeg vil alligevel anbefale det.
Det andet sted, LoppeHallen, var der virkelig meget guld at finde, til billige penge! der var gamle cykler, tøj, og et kæmpe MEKKA af alt muligt for os der elsker genbrug og retro. Det er bestemt en udflugt værd.
- Tingene jeg købte må jeg lige vente med at vise jer, da det hele ikke kom hjem.
Hvis du vil vide mere så skriv bare en kommentar:)

God uge til dig.

7 kommentarer:

 1. Det lyder super! Måske jeg kunne få gjort brug af adressen på Loppehallen, hvis jeg må få den? Og kender du åbningstiderne?
  Min mail er idaemilie84@hotmail.com

  SvarSlet
 2. ida. Jeg vender lige tilbage til dig i morgen, for det er mine forældre der kender adressen. så kan du tro du får dem, det gør I alle:-) de har (vidst nok) åbent hver torsdag, fredag og onsdag fra 10-17.

  SvarSlet
 3. de to er jo "mine" loppehaller ;) jeg bor lige imellem dem nærmest :)

  Loppehallen har åbent lørdag og søndag 11-17. Den har vinter lukket, så man skal lige være sikker på man ikke tager turen forgæves herop ;)
  Adressen er: Helsingevej 88, 3230 Græsted (ligger lige før Blistrup).

  Loppegården ligger på Hågendrupvej i smidstrup, 3250 Gilleleje. Kan ikke lige huske nummeret, men der er skilte så man ser det nemt. Og ja den er gemt i en majs mark lige nu ;)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for det Marolle:-) Det er bare nogle gode steder!!

  Ida: jeg håber du tager en tur dertil! og så må du lige skrive om din tur...:)

  SvarSlet
 5. Har skrevet mig adresserne bag øret - vil glæde mig til en tur i det Nordsjællandske...

  SvarSlet
 6. Åh, det ser godt ud! Glæder mig til at se, hvad du har fået skrabet dig sammen.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. Lige en advarsel til alle der endnu ikke har besøgt Loppehallen i Blistrup. Indehaveren deroppe kan godt være ret modbydelig overfor sine kunder, så ham kan jeg ikke anbefale at handle med. Gå i stedet for til hans medhjælper, der altid er sød og hjælpsom

  SvarSlet

snowstorm-min.js