Sider

onsdag den 13. juli 2011

Som mormor lavede det..

Har haft en travl uge indtil videre, og weekenden står på koncerter fredag og lørdag. Så nu planlægger jeg stille søndag. Har vildt lyst til besøg af familie, så har jeg også en god anledning til at lave hjemmelavet sukkerfri syltetøj. Fik lige et flip her til aften og fik vildt meget lyst til Brie med kirsebær syltetøj.. Det må da smage godt??
eller måske nogle bær med basilikum? har du en god idé, en god sammensætning?
Næste spørgsmål blev så, hvordan hulen laver man det stads! fandt min mormors syltebog, som jeg engang arvede fra hende.. Den er så super fin, elsker duften af gammelt, og på siderne kan man tydeligt se at den har været flittigt brugt! ren nostalgi!



2 kommentarer:

  1. Den har jeg også - det er absolut den bedste syltebog på markedet!

    KH
    Anna

    SvarSlet

snowstorm-min.js