Sider

tirsdag den 26. juli 2011

Jeg har fået en AwardJeg har modtaget en blog Award her til aften af en dejlig blog Loppelækkerier. Den blev jeg rigtig glad for:) Jeg elsker at man godt kan lide, at følge med på min blog, ligesom jeg nyder at læse jeres blogs efter en lang dag. Det er det bedste;  At komme hjem til en varm kop kaffe og så starte læseriet.
Loppelækkerier siger sig selv, en skøn blog med lækre lopper! og har idag shoppet for første og ikke sidste gang hos Charlotte.Reglerne for at modtage prisen lyder:

1. Man skal linke til den man har modtaget Awarden fra.
2. Man skal sende Awarden videre til 5 andre bloggere, som har færre end 100 læsere.
3. Man skal svare på 5 spørgsmål.

Spørgsmål 1: Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte for længe siden at læse forskellige blogs om alt muligt, som jeg fandt sjovt og inspirerende.
Jeg syntes det var smadder hyggeligt, og følte at det var et helt fantastisk univers de havde. I starten var jeg lidt bange for at jeg slet ikke kunne finde ud af det. Tænk hvis man ikke fik nogle læsere?, syntes folk at det var fint?, sjovt?, spændende det man bloggede om?
Men her er jeg, og jeg elsker at følge med i andre blogs, elsker at finde på indlæg, og endnu mere når folk giver respons på det man har på hjertet:)

Spørgsmål 2: Hvilke blogs følger du?

Rigtig mange!! Jeg synes hele tiden at jeg finder nogle nye, og så rækker min nysgerrighed altså så langt at jeg helst skal følge med i det hele!. Jeg elsker at høre om andres dagligdag, gode ideer, fornøjelser og sjove indslag, det kan næsten føles som veninder man snakker med til daglig:)

Spørgsmål 3: Favorit farver?

Jeg er ret glad for mint! og jeg har en del i den farve, kølig lyseblå, hvidt og rent, nøddebrun og hyggelig.

Spørgsmål 4: Favorit film?

Og jeg som er så glad for teater. Film går bestemt også an. "Crash", synes det er en mega fed film! forskellige scener som bliver flettet sammen, formidable præstationer og skuespillere.
"Min søsters børn" altså de gamle! har ledt og ledt efter den film længe.. og da jeg var på polterabend og vi skulle ned efter mere asti fandt jeg den sku, i ALDI!!!, 50 kr!! Hurra, hvor var jeg glad! Jeg vil jo ha en pige som Pusle! Jeg er ellers ikke til gamle danske film, men denne her, er en helt anden snak.
"You got mail" det er den film jeg altid ser når jeg ligger syg. Den er bare så sød den historie, og så har jeg et eller anden med Meg Ryan!

Spørgsmål 5: Hvilke lande vil du besøge?

Nu var jeg afsted sidste år på Filippinerne, og det er altså et land som jeg ikke er færdig med. Det har så meget at byde på, det er så smukt, barskt og spændene på samme tid. New York, New York!! SKAL opleve den by, skal se om den er ligeså fantastisk som man siger, men er ikke i tvivl om at den nok skal leve op til mine forventninger. Grønland! min kæreste er derfra, og jeg vil se hans ophav, hans by, hans barndomsminder, og hele hans kæmpe familie, og så drømmer jeg om at sejle og se alle isbjergene, se en hval og æde noget spæk... NEJ FY FOR HEL...ede


Blog Award til:

Vokse værket
Frk Munk
Tinas Blog
Fies Fjollerier
DesignHund

8 kommentarer:

 1. I so follow you on the Meg Ryan og You got mail dille. :-)

  Hilsen Dittemusen

  SvarSlet
 2. Hehe.. Ja den er ret sød, og jeg tror jeg har 5 eksemplare af den film, fordi jeg er gået i panik hver gang den har været forsvundet!:)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for awarden. Jeg har også modtaget den fra diary.dk, men har bare ikke lige fået fulgt op på den - men det er vist på tide nu ;-)

  Ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
 4. Jeg takker også for awarden, -men jeg har også allerede modtaget den:-) Jeg tror den er ved at have været omkring alle?! Hav en dejlig weekend...

  SvarSlet
 5. Tusind tak for awarden, har fået den en gang så må hellere se at få sendt den videre nu :)

  SvarSlet
 6. HEI!!
  så rart, jeg var bare tilfeldig inne på statestikk (nesten aldri inne å kikker)
  så oppdaget jeg en adr jeg ikke har sett før, så jeg klikket meg inn!
  først kjente jeg igjen en tapet jeg har fra RetroVilla i header:)))
  den er sååå fin.
  SÅ, så jeg du hadde gitt meg en award! Så glad jeg ble:)
  det var kjempe snilt - ikke så ofte jeg legger de ut, men jeg blir glad!
  TAKK og KLEM

  SvarSlet
 7. hei igjen:)
  nå så jeg din kommentar..
  så fint du har vært med roser på den Norske Ambasade..
  så utrolig flott!!
  klem

  SvarSlet
 8. Hvor dejligt, at du havde lyst til at være med :o) Jeg håber, at din "nye" ølkasse og Wiinblad vase pryder fint i dit hjem :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet

snowstorm-min.js