Sider

søndag den 24. juli 2011

Søndags syslerier

Afslapning med afslapning på. Denne søndag gik med lidt klip, Agnes Obel i ørene, lys i vinduerne (med tanker til Norge), boller, kakao, tæpper, lur på sofa, og læsning!

Håber i har haft en søndag med plads til en masse hygge.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det er os bar sååå godt .. Vorbasse.
  Jeg SKAL bar ha friweekend den weekend! Det er en tradition hver år :) Og man kan finde en masse GULD! Er der ik markeder ovre i Cph?!
  Men de er måske meget dyre fordi det er mere eftertragtet med retro osv!?

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare über hygsomt ud - min søndag har også været præget af lidt krea halløj...klippe-klistre-tegne med Oscar i formiddags og mine egne perleplader til min julekagedåse (er allerede gået i julemode i det her møgvejr!:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Frk Munk
  Jeg har lige "opdaget din blog" hvor er den fin, og sikke en fin header du har fået dig, hvad koster det at få lavet?

  Hej Anne.
  jo vi har en del markeder her i københavn, som jeg også får besøgt når vejret holder og tid er, men har en forestilling om at man kan finde fede billige fund på jeres markeder derovre..:) kan ikke vente med at se hvad min mor har fundet med hjem til mig:)

  Hej by Myr
  Det er ikke engang løgn, tænkte også på at jeg glædede mig til jul her tidligere, og det er jo altid hyggeligt at sidde og være lidt krea indendøre når nu man ikke kan lave sommer-ting:)
  I øvrigt så jeg at du leder efter pixie bøger, og nummer 2 ser virkelig bekendt ud, jeg vil lede i mine børnebøger hos mine forældre og se om jeg har den, og så skal jeg nok give besked:)

  Kh til jer!:D

  SvarSlet
 5. Hejsa :-)

  Tak for dine hilsner på min blog :-) Du er registreret - man skal blot bladre en side frem i kommentarene for at se dem :-)

  Dejlig blog du har her - her må jeg da følge med!!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Hehe ej det må du altså undskylde mette.. Slet noget af det!.. det er for pinligt altså!.. Men så blev du da opmærksom på mig og min blog hva;)
  God Mandag!

  SvarSlet

snowstorm-min.js