Sider

lørdag den 13. august 2011

Endelig, Endelig, E.N.D.E.L.I.G!!

Okay... Det er lidt over et år siden vi bosatte os i Vanløse.
Da vi flyttede ind fik vi et vennepar over og hjælpe til med at male mod en frokost og en kold øl. De gik virkelig til den, og i løbet af en dag var vi stort set færdige med alle vægge og lofter som altsammen blev hvidt. Så skulle vi bare klare paneler og døre selv. Inden vi fik set os om, skulle vi flytte ind og indrette os, og så måtte paneler og døre vente lidt. De har så ventet et år nu, og hold da k.. hvor var jeg træt af, at se på det til sidst. De var grå med hvide malerpletter på.. virkelig grimt. Men NU, har jeg sku gjort noget ved det. Jeg har nemlig brugt store dele af min ferie på, at ligge på alle fire og dække af og haft fat i malerpensler. Det er blevet SÅ flot!! Mangler dog køkken, og soveværelse endnu. Ikke nok med det fik jeg også gjort stuen mere eller mindre færdig. Fik hængt Faust plakaten op jeg købte i Berlin, print fra Seventy Tree og svaler fra Liebe, og syet ende på puderne i sofaen. DONE!

Så belønning skulle der til. En tur i genbrug og købe 2 retro dynebetræk i blå, og rammerne som billederne hænger i. som hun havde lagt til side til mig!;)

Så velkommen i stuen! man kan næsten ikke gætte at der også bor en mand her.. vel!?


5 kommentarer:

 1. Den slags hængepartier er drøn farlige, for man vænner sig til det eller værre endnu; de er kilde til evig frustration. Vi har maaaaange af dem! Sejt gået at have bragt det i orden!

  SvarSlet
 2. Det er da blevet super flot!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Ida: Ja og desværre er der hele tiden noget nyt, som man syntes mangler at skulle blive lavet, og så kører det i ring, indtil man kan se at paneler, vægge, og døre skal have en ny tur.. Tør ikke tænke på hvis vi engang skal have hus!.. GISP!

  Anna: Tak, jeg er sku glad for at jeg får brugt min ferie på en smule fornuft!:)

  SvarSlet
 4. Det er sgu sejt - vi købte os fra det hele, den slags skal man ikke kimse af... hvor er det i øvrigt en hyggelig stue, den sofa ser bare for indbydende ud!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud!
  Jeg har meldt mig som fast læser på din blog - måske har du lyst til det samme... http://boliglicious.blogspot.com/

  SvarSlet

snowstorm-min.js