Sider

søndag den 19. juni 2011

Vanløse på en anden ende og et besøg hos Frk. Svendsen

Efter en god gang morgentræning med min veninde i fitness centeret, og en god frokost med min kæreste, tog han og jeg på udflugt. Vi begav os ned på Jernbane Allé hvor der var en slags by fest kaldet "Vanløse på den anden ende". Der var masser af loppeboder, butikkerne var rykket udenfor, der var skøn jazz musik, og kaffedrikkende gæster på diverse caféer. Det var faktisk rigtig hyggeligt, men følte mig i dén grad også som en rigtig Vanløse borger.
Shopping blev der ikke så meget af, havde ellers udvalgt mig en kjole, men da jeg kom tilbage, var den solgt... ØV!

Så her er der lidt stemning fra downtown Vanløse, og i øvrigt så tog jeg lige et billede af min absolut ynglings genbrugspusher Æblekind! Elsker den butik.

2 kommentarer:

  1. Det er lidt sjovt, når man lige hører om Vanløse, så tænker man lidt 'og hvad så' (eller det gør jeg i hvert fald), men det er altså en super hyggelig by. Har en veninde, der flyttede dertil for et års tid siden, og nøj, hvor har vi bare nydt det - der er jo de mest fantastiske butikker.

    For lige at besvare dit spørgsmål på min blog ang. dymo, så har jeg købt min på techmaster.dk for 99,- (de fleste andre bloggere, har vist også deres derfra), det er den der hedder dymo omega, men der er også junior, der er billigere.

    God dymo-jagt, men pas på - der er ikke den ting, der ikke kan dymoes ;-)

    SvarSlet
  2. Hehehe lige præcis, tænkte også da vi købte andel i Vanløse.. Hvad fanden skal jeg dog lave der??? Men jeg er blevet rigtig glad for forstaden!:) tak for det rebekka! Så skal den ikke ha for lidt du!;)

    SvarSlet

snowstorm-min.js