Sider

søndag den 29. januar 2012

Forberedelser....

For nogle uger siden, var jeg så heldig at blive kontaktet af to piger, der er igang med at starte butik op. De kontaktede mig fordi de gerne ville have mine ting til deres butik. Sikke en anerkendelse. Jeg blev så glad og begyndte at skitsere nye ideer ned, og begyndte at kreere lidt. Idag er der blevet klippet op til en masse ting, og har brugt sene nattetimer på at tegne og lave øreringe. Jeg bliver så glad for de mennesker som er omkring mig, glædes på mine vegne, som gerne vil hjælpe til. Som kommer med nye ideer og tiltag for min skyld. 

Det er så dejligt, og det er netop dét, der gør at man bliver ved med at bevare venskabet og kontakten, fordi man er i stand til at, glædes på hinanden vegne. 

En veninde foreslog mig at lave et forårssalg herhjemme i lejligheden. Og invitere mødregrupper, bloggere, og andre som kunne være interesserede.. Overvejer det. Forestiller mig hvor hyggeligt det kunne være at fylde stuen op med alle mine ting, varm kaffe, dampende te og hyggesnakkende kvinder, som kan købe lidt med hjem til deres eget hjem.

Har du stiftet bekendtskab med noget i den stil?


5 kommentarer:

 1. Tror det er en vildt god ide at invitere hjem - går selv med lignende tanker. Har holdt et enkelt "home-party" hos en venindes veninde. Det var en succes!

  SvarSlet
  Svar
  1. okay hvor fedt! hvem kontaktede i? har også set nogle andre gøre det nemlig.. det ville være super hyggeligt at lave sådan en dag!

   Slet
 2. Det lyder da super hyggeligt.. Og sikke nogle fine øreringe.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det synes jeg også det ville være...:-) og tusind tak!

   Slet
 3. Sikke fedt at blive kontaktet af nogle der vil sælge dine ting :D De er også super fine!
  Kh. Julia

  SvarSlet

snowstorm-min.js