Sider

onsdag den 16. november 2011

Movember? (!!)

Min kæreste har anskaffet sig et lille "fint" movember overskæg, som jeg absolut ikke synes særlig godt om .. hvorfor skal det nu blive en dille i November! Synes dog han skulle anskaffe sig denne kop i stedet!


8 kommentarer:

 1. Sikke en fed kop! Den synes jeg også meget bedre om end et movember overskæg. Kan dog godt lide at det skaber lidt fokus omkring mændene. :-)

  Har meldt mig som fast læser af din fine blog. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 2. Hej Tine! Hvor dejligt du vil følge min blog, tak for det! Ja jeg synes også at de er ret fine, og var jeg ikke på SU så skulle de bestemt stå i mit køkkenskab! Du har helt ret i at det er godt at sætte fokus på sygdommene, men kors hvor er det grimt.. hvis man ikke er hipster!

  SvarSlet
 3. Åh ja, det er også en dille blandt fyrene på min arbejdsplads - og nej, det er absolut ikke kønt!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Hej

  Fine kopper - hvor er de fra?

  MVH Kristina

  SvarSlet
 5. Anna: hehe hvor sjovt de alle har anlagt sig sådan et skæg!


  Kristina: Kopperne fra Norm og Menu kan købes fra d.8.november hos Cleaver’s Meat Market i Torvehallerne samt i butikken MUD på Østerbrogade og koster 199,95 kr. for 2 stk :-)

  SvarSlet
 6. Min kæreste kan desværre ikke få sådan noget november-skæg :D

  SvarSlet
 7. JEg syntes det er *kide godt!
  At se nyhedsværten (i regionaltv'et) sidde med et ordentligt moustache og busserne (i Aalborg) kører rundt med et lille overskæg.
  Og så heldigvis det kun er en bette måned. Men det er et rigtig godt initiativ og dejligt at se mændene går op i det og får lidt "skæg" ud af det. :)

  SvarSlet
 8. Silke: Nårh kan kalle-musen ikke få skæg.. hehe

  Dittemusen: Jeg synes sku også det er helt fint at de gør opmærksom på mænds sygdomme, og det er lidt sjovt at se dem rende rundt med det.. Meeeen nogle klæder det absolut ikke (som f.eks. ham jeg bor med) (haha)

  SvarSlet

snowstorm-min.js